Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

tunnelplan aVerkeerskundige Arthur Kamminga heeft een alternatief bedacht voor de tunnelplannen van de gemeente en Prorail.

Door de fietsers apart van het autoverkeer de overweg te laten passeren kan de tunnel smaller worden en is er ruimte voor een parallelweg langs de Coop naar de Theodorus Niemeyerstraat.  De fietsers (en de voetgangers?) gaan in zijn plan via een ondiepe extra tunnel langs het Noordwillemskanaal (zie fotomontage).

schets tunnelalternatief

Lees de details op de website dichtbij.nl
We plaatsen graag commentaar op de Prorailvarianten en dit plan en eventuele alternatieve voorstellen.
Mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook