Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

FuB

De actiegroep Feesten uit Balans, die ijvert voor minder geluidsoverlast door feestactiviteiten in het Stadspark wil met een handtekeningenactie hiervoor aandacht vragen van het college van B&W en de gemeenteraad.

Met het ondertekenen van deze petitie kunt u aangeven dat ook u vindt dat er minder vaak en minder luide feesten in de stad gehouden moeten worden.
Op de website petities.nl kunt u digitaal uw steun hiervoor betuigen.
De petitie kan tot 18 maart worden ondertekend, half februari (kort voor de gemeenteraadsverkiezingen) wordt de tussenstand aangeboden aan het college.

Laatste nieuws: volgens het Dagblad van het Noorden wil de gemeente het aantal dansfeesten in de stad voor 2014 al verminderen. Lees meer op de website van het Dagblad van het Noorden.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook