Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

groningen stad beeldmerkWoensdag 12 februari vanaf 20u vergadert de commissie Beheer en Verkeer van de gemeenteraad op het stadhuis over de tunnelplannen. De aanleiding is de brief van de gemeente aan de raad over de stand van zaken (d.d. 20-12-13). Op deze avond kan ook worden ingesproken op de agenda onderwerpen en verschillende mensen (o.a. de buurtvereniging en het buurtinitiatief) zullen hiervan gebruik maken. De vergadering is openbaar en kan dus worden bijgewoond om steun te geven aan de insprekers.
Dankzij het Buurtinititatief Tunnel zijn de gemeenteraadsleden vooraf geïnformeerd over de slechte kanten van de Prorail voorstellen. Met hulp van de insprekers kan het de politiek goed duidelijk worden gemaakt dat de tunnelveiligheid geen buurtveiligheid oplevert. Komt allen!


Lees hier de agenda voor de commissievergadering met de tijd/lokatie.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook