Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Buurt in bloeiWoningbouwvereniging Nijestee heeft veel huizen in de verhuur in onze buurt. Daarom vinden ze het ook van belang dat het in de buurt prettig wonen is. Huurders van een Nijestee woning kunnen nu samen met andere straat- en buurtbewoners plannen maken om de buurt leuker, groener en mooier te maken.
In een flyer die wordt bezorgd in de huurwoningen van Nijestee wordt het project onder de naam Buurt in bloei toegelicht. Ook het Badhuisdeel van de Badstraten buurtvereniging huren we van Nijestee en op die manier wordt eigenlijk de hele buurt de mogelijkheid geboden om goede idee├źn samen te bespreken en met Nijestee te kijken wat ze daaraan kunnen bijdragen.

Lees de flyer van Nijestee voor meer informatie.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook