Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

tunnelplan aOp dinsdag 4 maart wordt er voor alle buurtbewoners een bijeenkomst gehouden over de tunnelplannen in de Paterswoldseweg. Prorail, de gemeente en de provincie zijn zich bewust dat veel omwonenden twijfelen aan de noodzaak van een tunnel onder het spoor. De bedoeling van de avond is een presentatie te houden over nut en noodzaak en daarna de aanwezigen in een informatiemarkt de mogelijkheid te geven meer te weten te komen over specifieke zaken zoals veiligheid, verkeers- en openbaar vervoersontwikkelingen enz.

De avond wordt gehouden
in het Willem Lodewijk Gymnasium,
Verzetsstrijderslaan 220
Aanvang 19:30 (inloop vanaf 19:15)

Op elk adres in onze buurt is een uitnodigingsbrief voor deze avond bezorgd.
Niet ontvangen? U kunt hem hier nalezen.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook