Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

wijktoekomstStap 3: en nu aan de slag!

Deze 3e bijeenkomst vindt plaats op
12 maart om 19.30 uur
in het Augustinuscollege
aan de Admiraal de Ruyterlaan
(vanaf 19.00 uur inloop met koffie/thee).
 

Samen op weg is een nieuwe manier van gemeente en bewoners om te praten en werken aan de toekomst van de wijken Badstratenbuurt, Grunobuurt, Laanhuizen en Zeeheldenbuurt. Na de eerste 2 bewonersavonden is er een begeleidingsgroep gevormd met  leden van de besturen van de bewonersorganisaties,  individuele bewoners, externe begeleiders (de heren Everts en Woudstra) en de gemeente. De begeleidingsgroep wil graag in een tweetal avonden concrete ideeen in kleine groepen gaan uitwerken. Woensdagavond 12/3 is de eerste bijeenkomst hiervan, 11 juni is de volgende gepland. 

Kom en praat mee over wat er in onze wijk kan en moet gebeuren.

Dit weekend is er huis aan huis een flyer bezorgd met meer info. Flyer niet gezien? Lees hem hier alsnog.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook