Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

  UITNODIGING   -   UITNODIGING   -   UITNODIGING  

muziekpapier

Kunst & Kennismaking in de Buurt
Zondag 6 april: culturele middag in het Badhuis!!

Thema: "Kunst & Kennismaking in de Buurt".

Bedoeling van deze middag is, elkaar als bewoners van de Badstratenbuurt op een leuke manier, met een cultureel tintje, (beter) te leren kennen. En om een gezellige middag te hebben samen.
Dus wees welkom...!!

Iedereen die dat wil, kan op deze middag iets presenteren.

Kun je iets moois op het gebied van zang of muziek? Heb je een boeiend verhaal, gedicht, of schilderij?
Wil je iets vertellen over een interessante reis? Of weet je een gezamenlijke activiteit? Andere goede ideeën..?  Dan horen we het graag!!

Start: 14.00 uur. Uitloop mogelijk tot 17.00 uur.

Koffie & thee: gratis.
Fris & co: voor een klein buurt-prijsje.

TOT ZIENS OP 6 APRIL...!!

Wil je iets presenteren?
Laat even weten wat je wilt doen (maximaal 20 minuten), en hoe je te bereiken bent. We nemen dan zsm contact met je op. Reacties kunnen (graag vóór 3 april) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de brievenbus van 't Badhuis (Kleine Badstraat 4).

Organisatie: Erna Geurkink, Hanneke Scheffers, Yvonne ten Hoeve

Stimulans: Buitengewoonzijn.NU / april 2014

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook