Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

werkzaamheden eldersingelIn de periode van 22-4-2014 tot en met 25-4-2014 zal er een nieuwe kabel worden gelegd door een deel van de Eeldersingel (klik op het kaartje voor een grotere plattegrond). De werkzaamheden vinden plaats van 's avonds 19.00 uur tot 06.00 uur 's ochtends.

 

Enexis (de netwerkbeheerder) en de uitvoerende aannemer Heijmans Roggen laten hierover het volgende weten:
De reden voor de nachtelijke uitvoering is dat er i.v.m. het drukke verkeer niet overdag mag worden gewerkt. De Eeldersingel zal voor de helft tijdens deze periode worden afgesloten waarbij het verkeer zal worden omgeleid. Voor de bewoners die het aangaat zal om de hinder zo kort mogelijk te laten duren eerst een z.g.n. mantelbuis worden gelegd waarbij de stoep 's morgens weer gedicht zal zijn.

Op een later tijdstip zal door deze mantelbuis de nieuwe kabel worden getrokken. Er zal hierdoor geluidshinder voor de omgeving zijn en voor betreffende bewoners zal ook de toegang tot het perceel hinder ondervinden (Er zullen indien nodig planken worden gelegd).

Als u vragen heeft over deze werkzaamheden kunt u de werkvoorbereider Peter Jager (van Heijmans Roggen) op werkdagen van 08.00-16.30 uur telefonisch bereiken op 06-15943309.

Bij calamiteiten kunt u de uitvoerder van Enexis bellen:
C. Kamphuis te bereiken op 06-31785708
Of de storingsdienst van Enexis 0800-9009.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook