Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

boekenmarkt

Dinsdag 13 mei wordt er weer een Badstratenbuurt Birma Boekenbeurs gehouden.  

Het doel is geld inzamelen voor het Educatief project voor weeskinderen in Birma van Jacky Meester. Maar het is ook een mooie manier om voor een goede prijs uitgelezen boeken te kopen van buurtgenoten.

Badstratenbuurt Birma Boekenbeurs
dinsdag 13 mei 2014
17.00 tot 19.00 uur
in het Badhuis

Hoe werkt het?
Kijk alvast in je boekenkast welke boeken je wel kwijt wil. Het gaat om de verkoopopbrengst, dus het liefst recente boeken inbrengen. Neem ze (gratis) mee naar de beurs.
Zo heb je ruimte om weer andere te kopen. 
De boeken worden verkocht voor vaste prijzen. 
De opbrengst is voor een weeshuis in Birma waarover Jacky meldt: 
"Het leslokaal bij het weeshuis in Birma  klaar.
We hebben geld gegeven voor verbouw van de keuken, het bouwen van toiletten en een waterput. 
We willen nu geld geven voor een slaapzaal voor de meisjes. De helft van het benodigde  geld voor die slaapzaal hebben we vorig jaar gebracht. Dat was €7500,-
In 5 jaar in totaal is er bijna €40.000 ingezameldvoor dit project. 
Wij, Jacky en Henny hopen weer naar Birma te gaan in januari 2015"

Meer weten over het project? Kom langs bij Jacky in het Badhuis of lees de eerdere berichten en nieuwsbrieven op deze website.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook