Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

tunnelplanDe gesprekken van de projectorganisatie met de klankbordgroep van de 4 omliggende wijken worden komende dinsdag 3 juni afgesloten met een slotbijeenkomst.

Wie uit de eerste hand wil horen hoe het uiteindelijke voorstel voor de tunnel (die er dus toch echt zal komen) er uit gaat zien kan dan aanschuiven.
Er zal worden getoond hoe de "ventweg variant" die voor onze buurt een belangrijk deel van de bezwaren wegneemt er uitziet. Er is een presentatie gemaakt waarmee in 3-D is te zien hoe de tunnel in zijn omgeving er uit zal gaan zien.
Ook de vormgeving van de "uitrit" van de Koeriersterweg zoals die over een extra brugdek over de Paterswoldseweg en dan via de Grunobuurt gaat lopen.

Slotpresentatie voorkeursvariant tunnel Paterswoldseweg
Dinsdag 3 juni vanaf 19:30
Willem Lodewijk Gymnasium
Verzetsstrijderslaan 220

De gemeente heeft toegezegd dat alle beschikbare informatie over het project via een projectpagina op de gemeentelijke website beschikbaar wordt gesteld. Ook zal er binnenkort in alle 4 omliggende wijken huis aan huis een informatiefolder over het plan en de verder besluitvorming worden bezorgd.

Meer informatie:

  • in het tunneldossier op onze buurtwebsite (link)
  • op de site van het Buurtinitiatief Tunnel (link)
  • de website van de gemeente Groningen (link)

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook