Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

wijktoekomstOp de gezamenlijke buurtborrel/informatiemarkt bij cafĂ© Bolhuis op 11 juni zijn behoorlijk wat mensen afgekomen. Het doel was, behalve een gezellig samenzijn, het delen van de resultaten van een aantal co-creatie bijeenkomsten van buurtgenoten en de gemeente om buurtinitiatieven te ontplooien en te stimuleren. 
Na de presentatie van een aantal buurtinitiatieven uit de 4 buurten werd buiten door wethouder van der Schaaf met de zuster van Edo Stukje een naamplaat onthuld voor het cafĂ©plein: het plein draagt nu als eerbetoon de naam van de vorig jaar overleden uitbater. 
onthulling naamboord Edo Stukje plein

Er is een videoverslag van de bijeenkomst gemaakt die op YouTube is te bekijken: 
http://t.co/OkF1OTTi9t

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook