Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

tunnelplan

De gemeenteraad heeft op woensdag 24 september ingestemd met het tunnelplan met ventwegvariant. Daarmee kan de projectorganisatie verder met de invulling van de nog onduidelijke delen van het plan. Dat gaat vooral over realisatie van de ventweg en de toegankelijkheid voor Coop vrachtwagens en aan de zuidkant van het spoor over de uitvalsweg van Laanhuizen via de Grunobuurt.
De eigenaar van de jongerenhuisvesting wil voorlopig geen geen grond afstaan maar B&W zien dat vooralsnog niet als probleem.

Omwonenden krijgen de mogelijkheid mee te praten over de verdere invulling van de plannen. Wie aan deze klankbordgroep 2.0 wil deelnemen kan zich aanmelden bij de gemeente (mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
De eerste bijeenkomst van deze groep is gepland op dinsdag 4 november vanaf 19:30, de locatie volgt nog.

Meer informatie over het tunnelplan is te vinden in ons tunneldossier.
Hier zijn ook de verslagen te vinden waarin de jongerenhuisvesting haar weigering en alternatief heeft toegelicht (vergaderverslag) en een link naar het verslag van de gemeenteraad (een videoverslag).
Lees ook meer op de website van het Buurtinitiatief Tunnel.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook