Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

bloemen kleinVolgende week zaterdag 8 november om 15.00 uur 's middags gaan we een uurtje bloembollen planten langs de Marwixkade.
Komend voorjaar komen daar dan allemaal 'wilde' bloemen op die aantrekkelijk zijn voor bijen en andere insecten.

Wil je meehelpen met het planten van de bloembollen? Graag, alle hulp is welkom! Om 15.00 uur verzamelen we bij de Marwixkade.

De actie hoort bij het initiatief 'BadstratenBoulevard' dat we dit jaar startten, om van de Marwixkade en de overkant van het water een vrolijkere en fijnere plek te maken. Beide kades worden als fiets- en wandelroute veel gebruikt. Voor omwonenden is dit één van de weinige stukjes stadsnatuur waar je bijvoorbeeld prettig met je hond kunt wandelen.

Heb je aanvullende ideeën over de Marwixkade of dingen die hiermee te maken hebben? Laat het weten! Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de nieuwe Facebookpagina.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook