Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

volleybalteamOp zoek naar een leuke sportactiviteit? Kom meespelen met een volleybalrecreantenteam wat wekelijks in de schildersbuurt een gezellig potje speelt.

Wij zijn ongeveer met 10 leden. Te weinig voor een compleet team van 12 spelers. Vooral als er op onze vaste donderdagavond ook wel eens spelers uitvallen. Maar we spelen met veel plezier, ook op het kleine veld met minder spelers. De kern woont of woonde in de schildersbuurt, maar er zijn ook spelers uit andere buurten (ook de Badstratenbuurt). De groep is in leeftijd gemixt, meestal 40-plussers, maar soms komen ook onze kinderen meespelen. Altijd gezellig, meestal erg ambitieus in het spel en tweemaal per jaar het café in om bij te praten met een goede partij bitterballen.

Kom langs en speel een keer mee. We trainen op donderdagavond van 20.00 – 21.00 uur in de gymzaal van De Petteflet, aan de Jacob van Ruysdaelstraat 73 in Kostverloren.
Inlichtingen bij Herman Kemp (bel 050 313 0425 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook