Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Bollen plantenAfgelopen zaterdag hebben we 2500 bloembollen geplant aan de Marwixkade. Met vijftien bollenplanters, waaronder vier kinderen, waren we in een half uur klaar. Toen de stukken grond vol waren gingen we vrolijk door op andere plekken, waardoor er komend voorjaar ook op onverwachte plekken mooie bloemen zullen opkomen.

De eerste bloemen zijn te verwachten in maart. In de maanden daarna zullen er weer andere bloemen opkomen. Het was erg leuk om met elkaar te doen!

Kijk voor meer foto's in ons webfoto-album
Facebook: Vind ik leuk | Reageren

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook