Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Veiling in volle gangDe veiling voor het goede doel, een weeshuis voor kinderen in Birma, was zondagmiddag een zinderend festijn. Er waren veel diverse goederen ingebracht, veilingmeester Astrid was in optima forma en ook het publiek was bereid voor de mooie stukken royaal te bieden. Het aanbod liep van handgeschept papier via zilveren theepotten en sieraden tot een bijzonder aanbod: een te maken schilderij van een persoon of dier. De eindopbrengst was volgens de tevreden organisatoren Jacky en Henny ruim 2500 euro!

Bekijk het webalbum voor meer foto's

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook