Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

potlood verkiezingenOp 19 maart zijn er verkiezingen voor zowel Provinciale Staten als voor de waterschappen Noorderzijlvest en Hunze en Aa's. Behalve stemmen kun je die dag ook actief meehelpen aan het uitvoeren van het stemmen. De gemeente is nog op zoek naar mensen die mee willen helpen met het tellen van de stemmen na sluiting van de stembureaus.

Via de site van de gemeente http://gemeente.groningen.nl/verkiezingen/stembureauleden kun je je hiervoor aanmelden. Je krijgt er een financiƫle tegemoetkoming voor!

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook