Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

nieuwjaarsborrel2015De nieuwjaarsbijeenkomst in het Badhuis op 4 januari was een gezellige boel. Een breed publiek van 0 tot 80 (echt waar) met weer een aantal nieuwe buurtgezichten wenste elkaar veel heil en zegen in het nieuwe jaar.


De puzzel die met de uitnodigingsflyer bij een ieder was bezorgd bleek voor de meesten toch wel erg moeilijk. Uiteindelijk waren er 2 inzendingen die ook beiden de oplossing (het antwoord was BADMEESTER) goed hadden. Er waren ook 2 prijzen waardoor beide winnaars verblijd konden worden met een prijs: een bloemenbon van Bloemwereld (voor Reina) en een selfie-stick (voor Martin).

prijs voor ReinaMartin met zijn prijs

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook