Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

wandelschoenenElke maand gaan een aantal buurtgenoten op zaterdagmorgen samen wandelen. wandelen westlaren-harenDeze maand werd dat op 17 januari na een busritje met z'n achten een wandeling van Westlaren naar Haren. Mooi gebied met veel onverharde paden, een koffiestop bij de Blankenhoeve en na 19 km geeindigd bij de P&R parkeerplek in Haren vanwaar we per bus weer naar huis gingen. 
Zie ook de bijzondere patronen die Christien in de bevroren sloot vastlegde.

Ook een keer meelopen?
In de buurtagenda staan steeds de de komende data vermeld. Geef je op bij Yvonne en je krijgt een paar dagen tevoren bericht. De route wordt in onderling overleg bepaald en is meestal zo'n 10-15 km lang. We proberen openbaar vervoer te gebruiken of anders met gedeelde auto's te reizen.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook