Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

G1000 logoHelp je mee met het organiseren van een G1000 in Groningen?

Een G1000 is in het kort gezegd een bijeenkomst waar 1000 willekeurige Stadjers voor worden uitgenodigd door middel van loting om een dag lang met elkaar in dialoog te gaan. Hieruit ontstaan (verwachten de organisatoren) leuke nieuwe ideeën en initiatieven voor de stad die door Stadjers zelf (met een beetje hulp van de gemeente of andere instanties) kunnen worden uitgevoerd.
Aanstaande maandag 26 januari is er een kennismakingsavond voor alle geïnteresseerde helpers. Er komt kort uitleg over de G1000 en de opzet. Daarna willen ze in groepen aan de slag. Wat moet er gebeuren, wie kan en wil dat doen, wanneer moet iets af zijn? Gezamenlijk een planning maken en taken verdelen dus!
De bijeenkomst de 26e duurt van 19 tot ongeveer 21 uur.

Wil je meehelpen, mail dan kort wie je bent, wat je kan en heel kort waarom je mee wilt helpen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat ook weten of je er de 26e bij bent, dan sturen ze je het exacte programma en de locatie door.
Kun je de 26e niet, maar wil je wel meehelpen? Geen probleem, dan nemen de organisatoren apart contact met je op om je bij te praten.

Zie www.g1000groningen.nl voor meer informatie.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

 

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen) en/of voor onze nieuwsflitsen (melding bij nieuwe nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook