Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

wandelpauze Roderwolde

De maandelijkse wandeling met buurtgenoten trof het zaterdag opnieuw met het weer. Maar liefst 11 mensen reisden per bus naar Roden. De geplande wandeling naar Norg kon niet doorgaan, omdat er maar een minibus heenreed die ook nog een andere wandelgroep moest meenemen. Bij een kop koffie kwamen we op een alternatieve route: van Roden naar Roderwolde en dan per bus of verder tot Groningen. Prachtig winterlicht met in Roderwolde helaas geen tweede koffie want Het Rode Hert was nog gesloten. Via de Onlanden kwamen we op de Peizerweg waar een deel op de bus stapte en de anderen via het stadspark naar huis liepen, in totaal zo'n 16 km.
Volgende keer meelopen? Zaterdag 14 maart staat de volgende wandeling in de buurtagenda.

Meer foto's in het webalbum van Willem en in het buurtalbum (met dank aan Dinie en Jantje).

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook