Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Coop Lubbers

Ger Lubbers van onze buurtsuper Coop Lubbers heeft buurtgenote Christien Roos blij kunnen maken met speelgoed voor de stichting Penduka.Nicanor met Triqo bouwstenenChristien is al lang actief in Namibie, waar ze jaren woonde en werkte. Met haar stichting Penduka zette ze een project op waarbij gehandicapte vrouwen aan werk komen voor een eerlijk loon. Werken was voor deze vrouwen ook pas goed mogelijk als er opvang voor hun kinderen was, daarom werd ook een school en speelpark aangelegd.

Met restanten van de Coopa Holanda tattoos actie en ook Triqo bouwstenen heeft Lubbers een groep kinderen die in armoe (en dus zonder echt speelgoed) opgroeien enorm veel plezier gebracht. 
Zie de foto van Nicanor met de Triqo bouwstenen.

Kijk voor meer informatie over Penduka op www.penduka.com/nl

penduka

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook