Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

busbaanHet doortrekken van de busbaan langs de Koeriersterweg naar het hoofdstation was steeds een belangrijk argument van gemeente en provincie om te kiezen voor een tunnel in de Paterswoldseweg onder de spoorbaan (en de verlengde busbaan). Dit project wordt zodanig belangrijk gevonden dat er mee wordt begonnen voordat de tunnel er ligt. Er zal eerst een tijdelijk brug over de Paterswoldseweg komen en een nieuwe brug over het Noordwillemskanaal. De aanleg en uitvoering heeft ook voor onze buurt verschillende effecten die deels samenhangen met de tunnel. Daarom worden relevante mediaberichten, de nieuwe webpagina van de gemeente over dit onderwerp en de (nu nog lege) website van de aannemer opgenomen in het tunneldossier.

Recente informatie is bijvoorbeeld de presentatie van het project en de uitvoering en de al doorgevoerde kap van een reeks bomen op het voormalige NELF terrein (zie de site van OOG tv).

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook