Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Vogelhuisjesproject GrunobuurtDe plaatsing van een serie fraaie vogelhuisjes in de Grunobuurt wekt ongerustheid bij vogelminnende buurtbewoners in onze buurt. Ook zij worden graag gewekt door vogelgetsjilp en zien het af en aanvliegen in hun nestkastjes als echte start van de lente. In onze kleine buurt is niet veel plaats voor extra vogelhuisjes en de vraag is of die voldoende aantrekkelijk zullen zijn om de vogelvlucht naar de Grunobuurt te stoppen.
Een actiegroepje gaat eerst met webcams en mogelijk vandaag met een drone bekijken hoe groot de uittocht is. Daarna komen er mogelijk vervolgacties.

1 April !

Dit bericht is geplaatst als 1 april grap. Er is geen drone expeditie geweest (het woei ook veel te hard) en we zijn benieuwd naar de kunst wandelroute die de Grunobuurt langs de collectie vogelhuisjes gaat maken (lees meer).

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook