Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Op donderdag 24 juni organiseren Jacky Meester en Henny Zikken een boekenmarkt in het Badhuis ten bate van het Birmafonds. Tussen 18.30 en 20.30 kun je langskomen om boeken in te brengen en/of te kopen. Maar liefst € 8.500,- is er vorig jaar bijeengebracht voor de realisatie van een leslokaal, een lokaal waar ze echt dringend om verlegen zaten. Inmiddels is de realisatie van het leslokaal een feit. Nu willen Jacky en Henny om het lokaal compleet te maken geld inzamelen voor de inrichting. Lees hier meer over de inzamelactie.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook