Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Jacky bij het weeshuis (2015)Al een groot aantal jaren ondersteunt buurtbewoonster Jacky Meester (met vriendin Henny) een weeshuis in Birma. Ze doet dat door het inzamelen van geld en met veel slimme en leuke acties (veiling, boekenverkoop, samen eten enz.) waarvan de opbrengsten voor het weeshuisproject zijn. Het afgelopen jaar wilde ze stoppen met het project, maar haar laatste bezoek aan het Aziatische land en de vertrouwde monnik die leiding geeft aan het weeshuis heeft haar overtuigd toch nog door te gaan.
Dit jaar staan daarom al weer een aantal activiteiten op haar programma, zoals een Kitsch tot Kunst veiling (een belevenis met mooie opbrengsten) op 22 mei en 30 oktober.

Je kunt het weeshuis steunen door deel te nemen aan de activiteiten of door direct geld over te maken voor het project.
   educatief project voor weeskinderen
   t.n.v. J.G. Meester
   op NL38INGB0006032833

Een nieuwe mogelijkheid is het overmaken van een maandelijks bedrag gedurende de rest van het jaar (=10x).
Een klein bedrag per maand wordt zo ongemerkt een grote steun voor het project.
Via internetbankieren is dit bij de meeste banken eenvoudig vast te leggen, zodat je er verder geen omkijken meer naar hebt.

Zie de informatiekaart over de akties voor het weeshuis.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook