ALV inpressie

Voorzitter Geke zit de ALV voor.

  

De jaarlijkse ledenvergadering van de "Buurtvereniging Badstraten" op zondagmiddag 20 maart is goed bezocht. Eerst waren er de formele zaken over het afgelopen jaar in buurtperspectief: wat deed het bestuur, wat gebeurde er in het buurtpand, wat gebeurde er op de website en een terugblik op het geslaagde buurtfeest. Voorzitter Geke, tevens waarnemend penningmeester heeft uitgelegd hoe een en ander financieel is verantwoord en de kascommissie kon zich hierin vinden.
Een officieel verslag van de vergadering volgt nog door de secretaris.

Onder het genot van een drankje volgde de culturele verrassing: twee dichters uit onze buurt droegen voor uit eigen werk. Eerst Hindrik de Vries (met ondermeer zijn bundel GEDICHTEN) en daarna Paul Janssen (uit o.a. Circusdieren in gedichten en Instructies voor een ober). Kijk en luister naar een gedicht van Hindrik de Vries en een van Paul Janssen op Youtube.

Ook na de naadloze overgang naar de buurtborrel bleef het nog gezellig in het Badhuis. Er was ook nog goed nieuws, een buurtbewoonster wil waarschijnlijk het penningmeesterschap op zich nemen.

Hindrik de Vries draagt voor

Hindrik de Vries draagt voor.

 

Paul Janssen draagt voor

Paul Janssen draagt voor.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden