Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

uitslag 2010Ze zijn al weer een tijdje geleden, de Tweede Kamerverkiezingen. Maar op de website van NRC Next is per stembureau de uitslag te zien, ook op een inzoombare kaart (klik op plaatje voor de kaart van Groningen). Hieronder in de tabel zijn de uitgebrachte stemmen van het stembureau in het Badhuis te vinden. En met dank aan Theo Siderius zijn hier de meer gedetailleerde uitslagen te vinden, met onder andere een vergelijking met de vorige Tweede Kamerverkiezingen.  

Stemmen                    2010      
CDA 51
PvdA 248
SP 105
VVD 182
PVV 28
GroenLinks 143
ChristenUnie 32
D66 152
PvdD 24
Overig 4
Totaal 969

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook