Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

veiling van kitsch tot kunst

De veiling van Kitsch tot Kunst afgelopen zondag was een groot succes. Er zijn veel spullen ingebracht letterlijk van kitsch tot kunst die dankzij veilingmeester Astrid van veel meerwaarde werden voorzien. De aanwezigen boden graag zodat de opbrengst voor het goede doel het mooie bedrag van 1400 euro heeft opgebracht! Begin volgend jaar gaan Jacky en Henny dat samen naar het weeshuis in Birma brengen.

Bekijk hier meer foto's in het buurtalbum of op Facebook.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook