Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

enewsletter 300x225Vandaag is de eerste nieuwsbrief van dit jaar verschenen. De digitale verzending had gelukkig geen last van de sneeuw en gladheid.
Onderwerpen zijn o.a. de nieuwjaarsborrel en kerstpuzzel, indienen van een zienswijze mbt het tunnelplan, het project weeskinderen in Birma en de nieuwe stoelen in het Badhuis.
De nieuwsbrief niet ontvangen?
Via deze link kun je hem alsnog lezen. Meld je aan voor automatische toezending van volgende nieuwsbrieven via aanmeldblokje rechts op de homepage van de buurtwebsite.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook