Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

tunnelplan aDe termijn om een mening/bezwaar ("zienswijze") over het tunnelproject, onderdeel van het ontwerp tracé besluit project ESGL, is afgelopen. Vanuit de buurtvereniging is ook een zienswijze hierover ingediend met als onderwerpen: 
  - geluidsoverlast
  - risico's voor voetgangers en fietssers bij de aan te leggen "ventweg"
  - het verlies aan buurtgroen
  - het buurtbelang bij de Coop super markt

Voor zover de redactie bekend zijn er nog tenminste 4 andere zienswijzen ingediend over dit deel van het project.
In het Dagblad van het Noorden is aangeven dat verschillende partijen ook problemen hebben met de verkorte openingstijden van de spoorbrug (zie artikelen van 7 en 14 januari).
De redactie wil graag kennis nemen van andere zienswijzen op dit project en dan vooral het gedeelte langs de Badstratenbuurt. Stuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je meer wilt weten of met ons wil delen. 

Binnen enkele weken laat de projectorganisatie meer weten over het aantal ingebrachte zienswijzen. De planning is dat eind dit jaar het Tracébesluit wordt genomen. Hierin is een antwoord opgenomen op alle ingedinde zienswijzen. Door de mensen die nu een zienswijze hebben gegeven kan alsnog bezwaar worden ingediend.

Lees meer over de tunnel en het ESGL project in het tunneldossier op deze website.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook