Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

groen bestek

Uitnodiging voor een etentje.

Zondag 1 oktober om 17 u houden we een lopend buffet door de gasten en ons samengesteld.
Iedereen die wil kookt wat. Het hoeft niet, je kan ook alleen komen eten!
De kosten zijn €20,- als je een gerecht meeneemt en €25,- als je alleen komt eten. (excl. drankjes). Graag zelf een bord, bestek en drinkgerei meenemen).

Aanmelden en overleg vóór 25 september met Jacky Meester.
Westerbadstraat 44, T 06-51936566, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Groeten en tot dan, Jacky en Henny.

De opbrengst van het etentje is voor een goed doel: het Educatief project voor weeskinderen in Birma.
Jacky is hiervoor al jaren actief, lees er meer over op deze website.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook