Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Logo PendukaOp vrijdag 3 November is er een Afrikaans 5 gangen dinner, aangeboden door onze vriend chefkok: Harm de Vries.
 
UPDATE: Vanwege te weinig aanmeldingen is het diner a.s. vrijdag afgelast. Penduka steunen kan natuurlijk nog wel!
 
Doel is geld inzamelen voor de verwerving van de grond in Namibië waar het Penduka project is gevestigd.
De kosten voor het diner zijn €50 per persoon incl. 2 drankjes,
de lokatie is in de Grunobuurt, Lorenz straat 11 (buurtcentrum Stadspark).
 

Klik hier voor de menukaart
Boekingen aub naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van boeking Afrikaans dinner.
 
Penduka is een hulporganisatie in Namibië om vrouwen in achterstandsposities te helpen een zelfstandig bestaan op te bouwen. De toekomst van Penduka is grotendeels afhankelijk van de aankoop van het land waarop het project is gevestigd. De 20 jarige pacht is eind januari 2017 afgelopen en daarna hebben we toestemming gekregen om het land te kunnen kopen. Dit proces gaat heel langzaam en dat geeft ons tijd om het nodige bedrag in te zamelen. Om welk bedrag gaat het? approx: €150.000 voor bijna 2 hectaren land. Ontwikkelingsorganisatie De Wilde Ganzen hebben hun samenwerking aangeboden en we hebben al bijna 1/3 van het bedrag binnen dmv persoonlijke en Stichting giften, donaties dmv acties! Als we 2/3 halen, doet Wilde Ganzen er de rest bij.
 
Steun is mogelijk door deel te nemen aan het diner, mee te doen aan de crowdfundingactie (zie https://www.pifworld.com/en/projects/Le94oDsjqyI/penduka-land-project-lift-up-and/about ), producten te kopen van de Penduka vrouwen (zie de website) of geld te doneren aan de organisatie.

Lees hier meer over dit project.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook