Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Schoonmaak BadhuisZaterdagmiddag hebben de bestuursleden samen met de Badhuisbeheerder even goed huisgehouden in ons buurtbuis.
Er leek zich een wespennest te hebben gevestigd, maar gelukkig was dat volgens de gemeente loos alarm. Wel waren er, vermoedelijk vanwege de bloeiende begroeiing buiten, een groot aantal wespen binnengekropen die daar het loodje hebben gelegd. De wespen en het stof van jaren zijn verwijderd en TL balken vernieuwd. Verder nog diverse schoonmaak en opruim- en reparatieklusjes uitgevoerd, zodat het Badhuis nu klaar is voor een winter lang bijeenkomsten van verjaardagsfeestjes voor kinderen tot die van Sinterklaas, kerstactiviteiten en een nieuwjaarsborrel toe.
Hieronder een kleine impressie van de "bezige bijen".

1 2 3

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook