Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

kraambank

 

 

 

Door Isis Kraamzorg wordt een Kraambank beheerd. Als een gezin een babyuitzet niet zelf kan betalen, kunnen zij een beroep doen op de Kraambank. Wij zamelen tweedehands kinderwagens, ledikantjes, babykleding en -artikelen (behalve speelgoed en knuffels) in en geven die via de Kraambank door aan gezinnen die het nodig hebben.

Kun je vanwege de kosten moeilijk aan spullen voor je kind komen, maak er gebruik van.
Heb je spullen die je niet meer nodig hebt, neem dan contact met hun op.
Je kunt de spullen tijdens kantooruren brengen bij de Kraambank in Groningen, Queridolaan 5.

Lees er hier meer over of op Facebook.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook