Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

kerstboom badhuispleinDe afgelopen dagen is hij bij iedere buurtbewoner in de bus gevallen, de jaarlijkse kerstgroet van de buurtvereniging:

kerstgroet 2017

Met een kleine kruiswoordpuzzel voor de volwassenen en een kleurplaat voor de kleinsten. Wij zijn benieuwd naar de inzendingen. Op de nieuwjaarsborrel (zondag 7 januari) zullen we leuke prijzen onder de inzenders verloten.
De flyer niet gehad of weggegooid, dan kun je hem alsnog downloaden. Druk hem in zwartwit af zodat de kleurplaat nog mooier gemaakt kan worden.

Ook in de flyer de oproep om mee te doen aan de buurtactiviteiten en de vereniging. Vind je het leuk om hier te wonen, laat van je horen, samen kunnen we dat zo houden.

Klik hier om de kerstflyer alsnog in te zien.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook