Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Penduka logo

Leuke kleding, voor ieder eigenlijk wel wat! Dank aan Roos Fashion voor het doneren. Ook aan de vrijwilligers voor het assisteren en het doneren, zij waren uiteindelijk de beste klanten! En natuurlijk iedereen die z'n kledingkast aan een kritische blik heeft onderworpen en ons hielp. Een aantal kledingstukken kwamen bij de een uit de tas en ging er bij de andere weer in, dan wel tegen betaling! Moeten we weer doen, mooi principe voor het goede doel Penduka!
Buren uit de Badstratenbuurt: Hartelijk dank voor jullie ondersteuning , belangstelling en het meedenken. Pracht mensen. De mooie locatie in het oude Badhuis ( Kleine Badstraat 4 in Groningen) mochten we gratis gebruiken voor het goede doel. Geweldig bedankt voor die mooie gelegenheid en sympathieke samenwerking.

Kleding staat tot de kerst nog in de Penduka showroom, Westerbadstraat 51, in Groningen. Op afspraak kan je daar nog naar hartelust shoppen, zowel kleding als leuke meest handgemaakte cadeaus, er is nog heel veel over.
Je mag me bellen of een berichtje sturen naar 0652016396
Zo zijn we weer een stap dichter bij ons doel gekomen. De gehoopte opbrengst van 500 euro is in z'n geheel behaald en er komt nog meer.
Fijne feestdagen allemaal,
Namens Stichting Penduka en de Penduka vrouwen in Namibia,

Christien

 "Clothes aren't going 
to change the world,
the women who wear 
them will" 

                   Anne Klein

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook