Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

JongerenhuisvestingEr zijn al langere tijd plannen van de vastgoedeigenaar om het pand van de jongerenhuisvesting (het voormalige kantoor van tabaksfabrikant BAT Niemeyer) uit te breiden. Vorig jaar is een aanvraag hiervoor nog afgewezen. Recent is door de gemeente een nieuwe aanvraag goedgekeurd. Hierin is een flinke uitbreiding voorzien die een 2 verdiepingen hoger gebouw zal opleveren. We willen als buurtvereniging graag met omwonenden en belangstellenden bekijken wat het plan inhoudt en welke consequenties de uitbreiding voor de naaste omgeving heeft. Als je over deze uitbreiding meer wilt weten of denkt dat er bezwaren tegen bestaan willen we die graag horen.
Kom dan op de informatieavond in het

Badhuis, kleine Badstraat 4
Woensdagavond 31 januari
van 19:30 tot 20:30

In het dossier Jongerenhuisvesting vind je documenten over dit onderwerp.

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook