Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

ScreenBean NoticeAfgelopen woensdag zijn de plannen voor de grote uitbreiding van de jongerenhuisvesting aan de Theodorus Niemeyerstraat besproken op een voorlichtingsavond in het Badhuis. De gemeente heeft voor de uitbreiding een vergunning afgegeven en uit het bestudeerde gemeenteljke dossier kwamen een aantal zaken naar voren waartegen bezwaar kan worden aangevoerd. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook nog persoonlijke redenen zijn om bezwaar te maken. Beelden hoe het vergrote pand er uit gaat zien en de argumenten van de gemeente om de vergunning toe te kennen zijn in te zien in ons dossier Jongerenhuisvesting.
Omdat voor velen een bezwaarschrift geen dagelijkse kost is stellen we de conceptbrief van een aantal omwonenden beschikbaar om argumenten en vormgeving uit over te nemen. Deze brief is hier te downloaden.

Op de website van de gemeente is hier na te lezen hoe het bezwaar maken in zijn werk gaat. Belangrijk is dat het bezwaar per brief moet worden ingestuurd en uiterlijk vrijdag 9 februari a.s. (6 weken na besluit) binnen moet zijn.
Als je een bezwaar gaat indienen wil de buurtvereniging graag een copie daarvan (kan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende gezichtspunten. Wij zijn als bestuur ook nog van plan een bezwaar in te dienen vanuit het algemene buurtbelang (geen vooroverleg, omvang past niet in de buurt, verhouding buurtbewoners, verkeerstoename).

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook