Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

lentekriebelsVandaag is buurtschoonmaakactie gehouden die we op de recente ALV hadden afgesproken. Een flinke groep buurtgenoten (17!) met wat kinderen melden zich om half tien voor een kop koffie/thee met koek waarna we in koppels gewapend met grijpers en vuilniszakken de buurt zijn doorgetrokken. Er werd weer van alles gevonden: van bierdoppen, flesjes, blikjes, fietssloten en onderdelen, plastic, tot zowaar een kapstok toe. De volle vuilniszakken zijn in de ondergrondse kokers gedumpt waarna we in een schonere buurt met onze gewone zaterdagse zaken aan de slag konden.
Via Twitter zijn nog wat foto's te zien: https://twitter.com/Badstratenbuurt/status/985098419306889216 

Coop Lubbers bedankt voor jullie aandeel in de actie op vrijdag en voor de koek bij de koffie!

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook