Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.


penduka

Penduka nodigt u graag uit voor het zogeheten Roggeconcert in Luttenberg op 10 juni 2018. Op deze unieke locatie, tussen de rogge, verwelkomen we u graag om samen te genieten van een gevarieerd concert. De opbrengst gaat naar Stichting Penduka die in onze buurt actief is.

Sinds een aantal jaren wordt er in Luttenberg op traditionele wijze rogge verbouwd. Aan het begin van de zomer, wanneer de rogge hoog staat met daartussen de veldbloemen, ontstaat er een natuurlijk podium voor een intiem concert.

Roggeconcert

Belangeloos om ons een heerlijke muzikale middag te bezorgen en Penduka te ondersteunen (lees onderaan meer over Penduka), wordt de medewerking verleend door:

  • Electric Forest - bestaat uit zangeres Lotte Masman–de Jong en gitarist Raymon Uit de Bulten. De kraakheldere liedjes van dit singer songwriters duo zorgen voor een gevoel van oneindig verlangen.
  • Vocal Group Switched - is een enthousiaste groep van negen zangeressen uit Deventer en omgeving met één gezamenlijke passie: zingen. In close harmony en a capella brengen zij o.a. stukken in de categorie lichte (pop)muziek.
  • Luko Hans (piano) - is als dirigent en repetitor werkzaam bij verschillende koren. Tijdens het roggeconcert begeleidt hij Freek van der Heide en Jacqueline Quartero. 

    Zij zullen voor u musical highlights ten gehore brengen.

De tuin is groot, maar.... om zeker te zijn van een plekje kun je kaarten bestellen bij: 

Joop en Rietje

Christien Roos

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
NL45RABO 0130403911
t.n.v. J.A.H. Holtmaat
mvv Roggeconcert
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
NL77RABO 0325186901
t.n.v. Stichting Penduka
mvv Roggeconcert

 

Kaarten zijn €12,50 p.p. inclusief koffie en iets lekkers erbij. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Ook zijn er drankjes en hapjes te koop. De opbrengst gaat uiteraard naar het goede doel.

Graag zelf een (klap)stoeltje meebrengen als je zeker wil zijn van een zitplek.

Fijn om jullie binnenkort te mogen verwelkomen bij het roggeveld.

Joop, Riet, Jan en Christien


Wanneer? Zondag 10 juni 2018 14:00 uur tot 18:00 uur

Wat? Muziek van:

  • Electric Forest Vocal Group Switched
  • Luko Hans
  • Freek van der Heide en Jacqueline Quartero

Locatie: Butzelaarstraat 53, Luttenberg

Kosten: €12,50 p.p. inclusief koffie en iets lekkers erbij. Kinderen t/m 12 jaar gratis.


Het concert wordt gehouden ten bate van Stichting Penduka. Penduka betekent: ‘Word wakker’ in de Oshiwambo en Herero taal. Door middel van training krijgen kwetsbare vrouwen in Namibië ondersteuning en nieuwe kansen voor inkomsten door werk.

Een verscheidenheid aan producten, gemaakt door de Penduka vrouwen, is vandaag aanwezig en te koop.
Penduka heeft zich ten doel gesteld om de vrouwen van het ‘hospitality team' extra opleiding te geven zodat de service aan gasten en de accommodatie tijdens hun verblijf op Penduka verbeterd wordt. Onderhoud van de rondavels (kleine ronde bungalows) en verwelkoming van gasten vallen daar ook onder.

Voor meer algemene informatie over Penduka zie www.penduka.com. De opbrengst van het roggeconcert gaat volledig naar Penduka.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook