Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

JongerenhuisvestingVoor de uitbreiding van de jongerenhuisvesting is door de gemeente "van rechtswege" een vergunning toegekend. Hiertegen lopen nog enkele bezwaren waarover nog besloten moet worden door een adviescommissie. Door de eigenaar van het pand Hans Keulen is een filmimpressie gemaakt om een beeld te geven van het vergrote gebouw. Via deze link is dat filmpje op YouTube te bekijken: https://youtu.be/OE8afzfjkMM 

Lees ook de eerdere berichten hierover op de website via deze lijst.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook