Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

ESGLtunnelplanDe werkzaamheden om de tunnel (ProRail noemt het een "onderdoorgang") in de Paterswoldseweg gaan dit jaar beginnen. Aan alle buurtbewoners is door BAM/ProRail een uitnodigingsbrief gestuurd voor een inloop informatiebijeenkomst. 
Deze wordt gehouden op

Maandag 28 mei 2018
van 16 - 20 uur 
in het Willem Lodewijk Gymnasium
Verzetstrijderslaan 220

De aannemer BAM gaat de aanleg uitvoeren en zal samen met ProRail, de provincie en de gemeente aanwezig zijn om te laten zien hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd en welke consequenties het voor het gebruik van de Paterswoldseweg en onze buurt heeft.
Heeft u de uitnodigingsbrief niet gehad, hier kunt hem nalezen. 
Op de bijeenkomst kunt u vragen over het project of naar aanleiding van de brief stellen.

Er is door ProRail een vervolgbrief gestuurd met een link naar een enquête over de infromatievoorziening rond het project ESGL (Extra Sneltrein Groningen-Leeuwarden) waar de tunnelaanleg onderdeel van is.
Hierin kunt u uw ervaring tot nu aangeven en wensen t.a.v. de informatievoorziening in de komende fasen van het project.
Ook deze brief niet gehad? De enquête vindt u hier:  https://nl.surveymonkey.com/r/WKNZR3N

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook