Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

tunnelplan aVanwege de voorbereidingen voor de onderdoorgang in de Paterswoldseweg is het treinverkeer van vrijdag 22 september tot maandagmorgen op het spoor langs onze buurt gestremd. BAM gaat dan de te vernieuwen spoorrails alvast tussen de oude rails klaarleggen. Dit gebeurt met behulp van een zogenaamde Robeltrein (of spoorstaaftransporttrein) in de nacht van 22 op 23 september en de overgang zal dan tussen 01:00 en 03:30 's nachts voor alle verkeer zijn afgesloten. 
De rest van het weekend kan het spoor over de Paterswoldseweg normaal worden gepasseerd aldus BAM. In de tweede helft van oktober volgt nog een langere volledige afsluiting van de overgang ("treinvrije periode" wordt dit genoemd).

Meer weten?

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook