Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Tunnel Paterswoldseweg Vanaf maandag 15 oktober zal de spoorwegovergang in de Paterswoldseweg gesloten zijn voor alle verkeer. Dan wordt met een treinvrije periode dag en nacht gewerkt aan het plaatsen van de betonconstructie voor de tunnel en het verhogen van het spoorbed. 
Hierbij zal op een aantal momenten geluidshinder voor omwonenden ontstaan. Dat bestaat met name uit slijpen van oude rails, plaatsen van damwanden bij Niemeijer, aanbrengen van zandbed en grint, plaatsen, lassen en inbedden van de nieuwe spoorrails. Aannemer BAM heeft een overzicht gemaakt waarin is te zien wanneer de hinder met name optreedt, zie dit overzicht.
Bij een voorlichting voor de direct aanwonenden (hierbij zijn m.n. de mensen aan de Koeriersterweg uitgenodigd) is een dag tot dag overzicht getoond van de planning en de werkzaamheden. Die presentatie kun je hier bekijken.
Op maandag 29 oktober gaat de aangepaste overweg vanaf 7:00 weer open, maar alleen voor fietsers en voetgangers. Voor autoverkeer is de overweg tot eind 2019 afgesloten.

Voor meer informatie

  • Zie de Facebookpagina van het project
  • Neem contact op met de aannemer BAM via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (omgevingsmanager, 06-27883032)
  • Het buurtdossier over de tunnel

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook