Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

Collage buurtwandeling Noord GroningenAfgelopen zaterdag 6 oktober is er weer ge"buurtwandeld". Het was een prachtige nazomerdag en de wandeling voerde door Noord Groningen. Het groepje deelnemers bestond deze keer uit 8 mensen die er een flinke wandeldag van hebben gemaakt met een rondleiding bij de Eemstuin, een kwekerij bij Uithuizermeeden.

Bijgaand een collage van de foto's die Jantje heeft geschoten.

Ook een keer meewandelen?
Elke maand wordt er een wandeling gepland, ideeën zijn welkom. Kijk in de buurtagenda of geef je op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om tijdig herinnerd te worden.

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook