Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

tunnelplan aAannemer BAM heeft een overzicht gestuurd van de werkzaamheden in de komende 2 weken (weeknrs 46, 47) , dat is van maandag 12 november t/m vrijdag 23 november. Er zijn in deze weken ook werkzaamheden die 's nachts geluidshinder kunnen opleveren:

 14,15 nov. (nacht van woensdag naar donderdag)  Machine geluid tussen 00:00 en 05:00 uur. 
 15,16 nov. (nacht van donderdag op vrijdag) Machine geluid tussen 00:00 en 05:00 uur 
 23,24 nov. (nacht van vrijdag op zaterdag) Machine geluid tussen 01:00 en 09:00 uur 

Verder is er ook overdag geluidshinder (plaatsen damwanden en boorpalen) en zijn er vrachtwagentransporten en korte blokkades van de spoorwegovergang.
UPDATE1: BAM heeft aanvullende informatie gestuurd over de nachtelijke werkzaamheden: lees meer 
UPDATE2: BAM heeft laten weten dat de nachtelijke werkzaamheden in week 46 niet doorgaan omdat de machinerie niet beschikbaar is. Dit betekent uitstel, geen afstel.

Meer informatie:

  • Overzicht werkzaamheden week 46werkzaamheden in week 47 
  • Via de Whatsappgroep ESGL PWW in beheer bij BAM (contact is nu Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Via de Facebookpagina van het project
  • In het tunneldossier op deze website

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook