Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

pendukaBinnenkort, op vrijdag 30 november staat er een Afrikaans benefietfestival op de planning, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Stichting Penduka!, mede gerund door onze buurtbewoonster Christien. Lees hier meer over het evenement.

afrikaans benefietfestival 30 11 2018

Op de agenda voor 30 november staat tussen 18:00 en 24:00 uur het volgende:

  • DJ Afrik Ambiance
  • Live muziek van DraMali & Idrissa Magassa
  • Workshop van Issiaga Soumah (dans/percussie)

Locatie:
Buurtcentrum Stadspark
Lorentzstraat 11
Groningen

Entree: € 10,- of met stadjerspas € 7,50

Afrikaanse hapjes en drankjes zijn er op de avond ook te koop, waarvan de opbrengst ook naar Stichting Penduka! gaat. Voor meer informatie over de stichting ga naar de Penduka website.

Voor vragen kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Komt allen en steun dit goede doel!

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook