Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

potlood verkiezingenOp woensdag 21 november waren er gemeenteraadsverkiezingen. Het Badhuis was als vanouds een stembuslokatie.
Uit de resultaten van ons stembureau blijkt dat Groen Links net als in hele gemeente hier de grootste stemmentrekker was. De PvdA heeft hier minder verloren dan in de hele gemeente, mogelijk omdat een van de kandidaten in onze buurt woonachtig is. D66 verloor ook in ons stembureua fors.
De opkomst is vanwege de vrije keuze om in elk gemeentelijk te mogen stemmen niet goed per stembureau te bepalen, er waren in het Badhuis wel minder keizers dan bij de vorige keer in 2014.

Onderstaand een overzicht van de stembureau uitslag (klik op de afbeelding voor een grotere versie).

uitslag stembureau Badhuis GR2018

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook