Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig.

tunnelplan aAannemer BAM heeft een overzicht gestuurd van de werkzaamheden in de komende 2 weken (weeknrs 48, 49), dat is van maandag 26 november t/m vrijdag 7 december.
Er zijn in deze weken geen werkzaamheden in de nacht of op zaterdag gepland. 
Aan de noordzijde (de Badstratenbuurtkant) liggen de werkzaamheden even stil vanwege een geconstateerde bodemverontreiniging. UPDATE: Door het bevoegd gezag is toestemming gegeven om verder te gaan met de graafwerkzaamheden. Het programma in week 49 is hierop aangepast.

Aan de zuidkant wordt gewerkt aan de betonankers voor de vloer van de onderdoorgang. Dit geeft beperkt geluidshinder.

 

Meer informatie:

  • Overzicht werkzaamheden week 48, nieuw schema werkzaamheden week 49oud schema week 49) 
  • Via de Whatsappgroep ESGL PWW in beheer bij BAM (contact is nu Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • Via de Facebookpagina van het project
  • In het tunneldossier op deze website

 

BADSTRATENBUURT
De kleinste buurt
van Groningen
 

sluis mini
 

Ga direct naar het
tunneldossier Paterswoldseweg

Nieuwsmail ontvangen?

Aanmelden of afmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (ongeveer 1x per kwartaal een overzicht van de gebeurtenissen), of voor onze nieuwsflitsen (meest interessante nieuwsberichten).
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in onze database om de door u aangevinkte soorten mails te kunnen sturen. Uw e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden en wordt ook niet voor andere doeleinden gebruikt. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door onderaan de mail te klikken op "Afmelden van deze meldingen". Uw e-mailadres wordt dan verwijderd uit onze database.

Like ons op Facebook